BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Friday, October 25, 2013

Kort og banner for CAMELIA

Her er to prosjekter jeg har laget for Cameliabutikken, hvor jeg har brukt diverse produkter som du finner i butikken. På kortet er det brukt Prima mix media Doll stamp, kraft kartong, papir fra Studio Calico, osteklute og masse lekre blomster. Kortet er laget for en stor dag, så i et stort format 6"x12". Jeg har malt med gesso og snøeffekt maling. Bokstavene har fått et lag med distress crackle paint. Til slutt har jeg pyntet kjolen  med TH distress glitter.


Til slutt har jeg lyst å vise en banner jeg har laget med tags, lekre EP papirer, washitape, diverse glitter.  Det vanskeligste med dette prosjektet var å få tatt et skikkelig bildet da selve kreasjonen er over 1,5 meter lang.
Begge disse prosjektene står i butikken om du ønsker å ta en nærmere titt og har du spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar her eller sende meg en melding på FB siden min.

For dere som bor i nærheten av Sandnes , Stavanger vil jeg minne om Hobbybruktmarkedet jeg arrangerer til helgen. Her blir det utrolig masse flotte ting til salg og til en veldig bra pris :-)


2 comments:

  1. Cute! Love your sweet creations! Both look fab!

    ReplyDelete
  2. Great card - love the textures and colours, and that banner is fabulous! Jo x

    ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Crew Member Wednesday - Treasure box

Hi, this is my November project for Crew Member Wednesday