BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Friday, April 18, 2014

Version Scrap del 1

Hei. Jeg har kost meg masse på Version Scrap i Paris i april. Nå som vi har fått direkte fly til Paris, gikk turen som en lek. Jeg reiste sammen med kreative Bente som kom med fly fra Flesland. Vi hadde verdens kjekkeste Taxi sjåfør som elsket å snakke engelsk. Så der gikk en myte rett ut vinduet. Fikk så mange advarsler om de sure franske taxi sjåførene. Vel fremme til et fantastisk koselig hotel Hotel du chateau med verdens minste vindeltrapp ( ja vi fikk trimmet kan du vite, helt opp til toppen skulle vi. Belønningen var trente armmuskler og økt lungekapasitet, for ikke å snakke om en flott utsikt. Husk ørepropper for trafikken, eller dvs. trafikantene som elsker å ligge på hornet.

Her kommer en 'liten' bildehistorie fra turen.
Som noen kanskje har fått med seg, så forsvant mobilen min fredag morgen, så bildene her er enten tatt med kamera eller Ipad, dvs at det ikke er så mange av dem. Jeg får noen flere og da skal jeg få lagt de til i neste post.
Hvis noen vet hvordan jeg kan få hentet ned bilder fra instragram, setter jeg stor pris på tips om det.
Først lit inspirasjon fra en grønnsaksbutikk på vei til VersionScrap2014.

Litt bilder fra det jeg har laget på kursene. Jeg har fått gjort noen av sidene ferdig inni etter at jeg har kommet hjem, og har heldigvis mange flere sider å kose meg med fremover. Detaljer fra hver prosjekt  + litt fra selve kursene kommer i morgendagens post.


2 comments:

  1. Så og hørtes ut så dere har hatt det helt fantastisk ♥

    ReplyDelete
  2. Fabulous work Linda! Happy Easter to you my dear friend, Jo x

    ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Crew Member Wednesday - Treasure box

Hi, this is my November project for Crew Member Wednesday