BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Sunday, June 26, 2011

Skissedilleskisse 117 - På ferjå fra Helgøy


Her er mitt bidrag til ukens skisse hos skissedilla, lovlig sent, men veldig glad for at jeg fikk tid til å skrappe skissen. De har besøk av Tara Anderson som gjestedesigner denne måneden.
Jeg har brukt maling, osteklut, symaskin ( massevis, men med hvit tråd så det synes ikke så veldig godt. ) Litt charms, hyssung, brune filt bokstaver som jeg helt sikkert vet at jeg ikke skal kjøpe igjen og brune bokstaver fra Jenny Bowlin som jeg helt sikkert kommer til å kjøpe mer av. En fugl fra et Studi Calico ark.

Jeg ser på hver LO som jeg lager som et ledd i en utvikling, forhåpentligvis i riktig retning.  Da jeg ifjor laget min første layout til en utfordring i påskerennet inne på forumet til Scrapshop, ante jeg ikke at dette skulle ta en like stor plass i hjertet mitt som det å lage kort. 


Men jeg elsker å lage LO'r like sterkt som jeg liker å lage kort. Jeg prøver å teste ut nye ting på de fleste LO'ne mine og har pr idag ingen favoritt stil. 
Men en av de beste tingene jeg har oppdaget ved scrappingen er bildene. Jeg tar helt andre bilder nå enn jeg gjorde tidligere. Jeg tenker motiv og scrapping i nesten alle bildene jeg tar og da blir bildene litt anderledes. Bildene jeg har scrappet på denne LO, tok jeg på en ferjetur igår. Før hadde jeg nok tatt bildet av kanskje ferjekøen og litt folk og kanskje ferjen. Igår tok jeg bilder av alle dibbeduttene på ferjen. De andre på ferjen trodde sikkert jeg var en rust inspektør. :-)
Her er to av bildene jeg tok og det øverste er et av de som er på LO idag.


Takk for at du titter innom, koselig om du legger igjen spor etter deg, slik at jeg kan besøke bloggen din10 comments:

 1. Hei på deg! Kjempekult! Det er veldig deg! Jeg vil kjøpe de plastik Doilies fra butikken din. (set med rosa).
  Klem

  ReplyDelete
 2. Kjempestilig. Likte dette veldig godt:) Ønske deg en fin kveld videre.
  -Marita-

  ReplyDelete
 3. BEAUTIFUL lo! I loveeeeeeeeeee the misting and the stars! :):):):):):):):):):):):):)):):):)

  ReplyDelete
 4. Great nautical themed piece Linda! Glad to hear that you are getting some sunshine too in your part of the world, Jo x

  ReplyDelete
 5. Så kul Lo! Herlige bilder, artig med et nytt syn på ting når man tar bilder! Stilig med tråden utenfor bildene også, og fuglen og charmsene og alt!

  Ha en super dag!
  Klem Kari

  ReplyDelete
 6. Kjempestilig Linda, du er en ener! Også når det gjelder rustinspeksjon ;-)

  ReplyDelete
 7. i don't think anyone but you is surprised that you'd be ♥GREAT♥ at any artistic endeavor you turn your crafty little hands to, missus! i LOVE your lo's as much as your cards... and collages... and altered pieces... :) :) :) this one is particularly FAB i am LOVING those photos... what sort of filter/action are you using on them? i love*LOVE*love that "super saturated" color!!! brilliant in every sense!!!

  (& yes i get some funny looks taking pictures of peeling paint or "interesting" rust or stained concrete... i think i shall start telling folk i am "an inspector"!!!) :) :) :)

  ReplyDelete
 8. Digger LOene dine! Denne er intet unntak. Liker det røffe og de flotte bildene. Takk for at du deltar!

  ReplyDelete
 9. Veldig kul LO & veldig kule bilder:o)

  ReplyDelete
 10. Wow! Awesome, awesome, awesome! I love the simplicity of this, yet it says so much! LOVE it!

  ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Crew Member Wednesday - Treasure box

Hi, this is my November project for Crew Member Wednesday