BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Saturday, December 19, 2009

Sukkersøtt Juleoppgaver - oppgave 1 - Glede

Fram mot jul har Sukkersøtt laget en ny vri på oppgavene sine.
De legger ut én oppgave hver fredag frem mot jul, så trekke de ut én vinner over nyttår som får én stor premie.
Frist for innlevering til alle oppgavene frem mot jul er onsdag 06.01.09 kl.22.00.

Oppgave 1: Den største gleden vi kan ha, er som kjent å gjøre andre gla' - og med det første verset i Inger Hagerup's dikt, vil vi at du denne uken lager et kort/pyntet gjenstand som kan gis bort med en spiselig gave.
Jeg har valgt å løse denne oppgaven ved å lage et julekort som skal leveres med en spiselig julegave, sjokolade. Jeg har laget kort og gavepose med samme materialer. Gaveposen er en helt vanlig brun papirpose og kortet er et 3-shutter kort som er laget i brun bazzill.
Mønsterpapir : Papirdesign - juleevangeliet og drømmer
Kartong : Bazzill - Brun og vanlilla
Tekst : God Jul - Panduro , Rub-on - Norsk Stempelblad , Bokstaver - Making Memories
Pynt : Båndet er et som jeg har hatt liggende i sy skrinet i mange år, den beige fargen passet perfekt til dette kortet. Hyssingen er kjøpt på Kontant Engros.  Grungeboard fra TimHoltz er sprayet med Glimmermist Simply Khaki, Bronze og Burnt Red for å få den litt rustne look. Jeg har brukt Spellbinders label 6 i 2 størrelser på fremsiden. 

På pakken har jeg pyntet med en blomsterbukett. Den har jeg laget av Mulberry roser fra Ebay og en pyntenål som jeg har laget av perler fra Helsinki. Kanten på mønsterpapiret har jeg punchet med Martha Stewart Drippy Goo Punch. Jeg har bevist lagt båndet over teksten inne i kortet, slik at de som skal få det ikke får nyss om det før jul. 


Charms er fra E-bay

2 comments:

  1. HOLY MOLY!!!!!!!!!! i cannot even *imagine* how you make dimensional cards that fold that way but BOY it's impressive and will totally knock out the lucky recipient! having said that, it's also just gorgeous-LOOKING, as is the matching sachet for the chocs! :)

    (ps: you did SUCH a great job of making the "rusty" elements, before i translated the page i was planning to ask where you BOUGHT those fabulous embellies!!!)

    ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Crew Member Wednesday - Treasure box

Hi, this is my November project for Crew Member Wednesday