BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Saturday, February 4, 2017

Oslo DesignFairJeg var så heldig å bli spurt om jeg hadde lyst å være med Scrapbookengros til Lillestrøm for å delta på Oslo Designfair for å demonstrere noen av produktene de fører. For en som har ønsket å besøke messen i flere år så var ikke svaret så veldig vanskelig, jeg kunne jo ikke si nei til en slik flott mulighet. Det var en travel men veldig kjekk og lærerik uke.  I denne posten vil jeg vise noen av tingene jeg laget før og under selve messen.  Bildene er tatt på selve standen og derfor har noen en litt rar bakgrunn, men det tenker jeg dere står i.

De tre første bildene er Dina Wakley all the way. Jeg har lekt meg i den nye media journalen hennes og den er bare helt fantastisk inspirerende å jobbe i.

På denne siden har jeg brukt de nye Scribble sticks til Dina og de var utrolig kjekke å jobbe med. Hvis du har vært på kurs med Dina og brukt magic blyant så minner disse fargestiftene om det.

Her har jeg lekt meg med monoprint for å lage bakgrunn og klippet ut figurer fra et Authentic mønsterpapir. Teksten er klistermerker fra BB

Diverse Tim Holtz-Ranger produkter.

CAS kort ved hjelp av en die og kartong

Embossingpulver, sommerfuglstempel og die av fra Stampendous og Distress Oxide fra Ranger-Tim Holtz

Stempel fra Spellbinders, Embossing fra Stampendous og Distress Oxide

1 comment:

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Crew Member Wednesday - Treasure box

Hi, this is my November project for Crew Member Wednesday