BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Saturday, December 19, 2009

Sukkersøtt Juleoppgaver - oppgave 2 - Håp

Fram mot jul har Sukkersøtt laget en ny vri på oppgavene sine.


De legger ut én oppgave hver fredag frem mot jul, så trekke de ut én vinner over nyttår som får én stor premie.
Frist for innlevering til alle oppgavene frem mot jul er onsdag 06.01.09 kl.22.00.

Oppgave 2 :Lag en gavepose med noe du mener er en oppmuntring til noen, med håp om lykke, glede, bedre tider, deilige juledager, en hyggelig fødselsdag eller lignende.

Jeg har laget en gavepose til en eldre mann . Posen har en enkel vintage look. Jeg har brukt en vanlig brun papirpose og pyntet med  mønsterpapir fra Basic Grey . Vintage julenissen og konvolutt har jeg kjøpt av Scrappetove inne på Scrapping.no.
 Teksten på konvolutten sier Peace on Earth , God will to all men. Tagen fra kontant engros har jeg lagt i kaffe og hatt på Rub-On fra Norsk Stempelblad. Teksten her sier Med ønske om alt godt for det nye året. Tags er fra et stempel som jeg har lånt av Inger Lise . Jeg vet hun har kjøpt det på Kreative Hender på Ålgård, men usikker på om det også er laget av dem.  Jeg har stemplet med Staz-on Brown. Ellers har jeg brukt hamptau og en bjelle som lå i julepynt esken.
1 comment:

  1. linda, ALL of your christmas items are absolutely GORGEOUS! i especially love the way you are using the vintage-style bits so beautifully! this santa reminds me of the illustrations in my christmas story books that i loved when i was a little girl! (because i suppose *I* am now of an age to be considered a bit "VINTAGE" too, lol!!!) :)

    ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

ATC swap April 2018

ATC swap April 2018