BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Saturday, November 28, 2009

Happy birthday i blått


Det er min yngste bror's fødselsdag i morgen og som dere sikkert kan forstå av kortet så kjører han motorsykkel. Bildet av motorsykkelen fant jeg for lenge siden inne på internet, dessverre husker jeg ikke nettadressen. ( og ja, jeg har begynt å skrive ned nett adresser nå hvis jeg finner bilder jeg kan bruke, slik at jeg kan referere til adressene i postene her )
Her trengte jeg ingen skisseutfordring, da jeg allerede hadde bestemt meg for at jeg ville prøve en ny brette teknikk, så for inspirasjon denne ganger valgte jeg farge utfordringen hos ABC challenge : I is for Indigo blue. Jeg tenkte lenge på å bruke et flott Indigoblått bånd, men kom på noen blå roser som jeg nettopp har kjøpt fra e-bay. Jeg bandt en bukett av disse isammen med motorsykkelcharms som jeg har fått av Inger Lise og 1 pyntenål som jeg har laget av perler jeg kjøpte i Helsinki. For å få en rustfarget bakgrunn/ramme rundt motorsykkel har jeg brukt grå bazzill og sprayet med Glimmermist : Burnt Red og Simplu Khaki. Håper dette kvalifiserer for deltagelse hos Kort O Mania - dk sin utfordring som går ut på lage sin egen bakgrunn. Jeg brukte også av samme papiret for å lage bokstavene i navnet til fødselsdags'barnet'. På resten av kortet har jeg brukt blått basic grey mønsterpapir. Bokstavene er kuttet ut med en elektrisk kuttemaskin som jeg fikk låne av Namona på Scrappetreff igår.
8 comments:

 1. super flot kort, lækkert stempel, og super flot baggrund.

  1000000 tak for at du delteger på Kort o Manias udfordring.

  ReplyDelete
 2. Great card for a man Linda! I am sure your brother will love it!

  ReplyDelete
 3. Wonderful indigo card - isn't that such a fab colour and just perfect for a man card. Amazing embellishments, Jo x

  ReplyDelete
 4. gosh detta va nydelig! herlige blå farger :)
  takk for at du deltok på utfordringen inne på kort o mania :)

  ReplyDelete
 5. This is a stunning card great image and fabby colouring
  Hugs Susie xx

  ReplyDelete
 6. Fab card thanks for joining in with the ABC challenge Samantha :0)

  ReplyDelete
 7. oh noooo! there are TOO MANY cool cards on your blog and i'm running out of time! but i just had to say how much i ♥LOVE♥ this gorgeous "guy" card!!! (lucky rolf!)

  ReplyDelete
 8. Kjempe tøft kort! Og kul brette teknikk, den har jeg aldri sett før...

  ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Gelli Arts® Gel Printed Book Covers

Last week I had my first project for GelliArts® published on their blog . I made some cool bookcovers, please follow the link to see lots ...