BLOG   -   MY CREATIVE CV -   PUBLISHED -   WORKSHOPS -   TUTORIALS  


Wednesday, February 17, 2010

Amerika pakke fra Lauren

Når jeg vokste opp hørte jeg alltid snakk om Amerika pakken og hvor kjempekjekt det var når den kom og idag forstår jeg virkelig hvordan det føltes. Da jeg hentet pakken på postkontoret og så en scrappet adresselapp kjente jeg bare hvordan gleden boblet inni meg . Hadde nesten ikke lyst å åpne pakken fordi lappen var så fin. Det var pakken fra min snille og kreative bloggvenn miss Lauren. Vi hadde avtalt å sende kort til hverandre.
Og når jeg åpnet pakken skal jeg si at gleden ikke ble noe mindre. Der var det lekreste kort jeg noen gang har sett og jeg så med en gang at det var laget til MEG. For de som vet litt om meg, vet at jeg er kjempeglad i å synge og elsker kombinasjonen brun og rosa når jeg lager kort. Tusen takk Lauren. love it!


When I grew up I heard stories about present from America, but never received one myselves. Now I know how it feels. I collected a parcel at the postoffice today and when I saw the beautiful scrapped nametag on it, i went totally excited. It was a present from my nice bloggfriend Miss Lauren, we arranged for a card swap. When I opened the parcel and the card was revealed I was even happier. The most wonderfull card appeared in front of me. It was made totally for ME. I love singing and my favorite scrapcolour combination is brown and pink. Thankyou Lauren


Og når jeg hadde sett på kortet en stund oppdaget jeg til min store overraskelse og glede at det var mer i pakken. Herlig mørk sjokolade som jeg skal kose meg med i helgen etter Rammstein konserten ( skal nok trenge noe energi da ), mange flotte vintagebånd jeg ikke har sett maken til her i Norge, hvite vintage knapper og mange vintage kort fra ulike spill. Jeg gleder meg til å bruke tingene på kort og andre kreasjoner, men foreløpig skal de kun nytes med øyet.

2 comments:

  1. Hei
    Heldiggris, gøy med pakker.
    Er enig det kortet var lekkert. Gleder meg til å se du bruker noe av det du fikk...

    Klem:)

    ReplyDelete
  2. you are very, VERY most welcome, my friend! i am glad you're enjoying your goodies as much as i enjoyed my "package from norway"! ♥♥♥

    ReplyDelete

I want to thank every single one of you for taking the time to comment on my work, it's much appreciated!!

Crew Member Wednesday - Treasure box

Hi, this is my November project for Crew Member Wednesday